ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ EUROTIER 2014

Συμμετοχή της BOUMATIC στην Διεθνή Έκθεση EUROTIER 2014 στο Ανόβερο.
Η συμμετοχή μας στην Eurotier που διεξήχθη στο Ανόβερο από τις 11 μέχρι 14 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

134152-eurotier

Η διεθνής αυτή Αγροκτηνοτροφική Έκθεση, μία από τις μεγαλύτερες στη Ευρώπη, προσέλκυσε 156.000 εμπορικούς αντιπροσώπους , 30.000 εκ των οποίων προέρχονταν από χώρες εκτός Γερμανίας.
Η Διεθνής γεωργία αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις, που επηρεάζονται από ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό και πολιτικό τοπίο και από τις αγορές στις οποίες αυξάνονται οι μεταβολές της ζήτησης . Οι αγρότες εργάζονται σκληρά για να αναπτύξουν στρατηγικές για να διασφαλιστεί το μέλλον των επιχειρήσεών τους. Για να επιτευχθεί αυτό, αναζητούν καινοτόμες τεχνολογίες, όπως αυτές που παρουσιάστηκαν στην EuroTier 2014.
Η BouMatic απαντάει στην ανάγκη για μελλοντικές καινοτομίες με την παρουσίαση των νέων προϊόντων μας, όπως ο καινούργιο σύστημα γαλακτομέτρησης AMI5450 με μέτρηση εκτός των άλλων και της θερμοκρασίας του γάλακτος, ελεγκτής EZ-Feed για αυτόματο τάισμα , το σύστημα αποκόλλησης SmartLite και η καινούργια σειρά θηλάστρου Magnum Flex 70 Εvolution τα οποία εκτέθηκαν σε ένα επανασχεδιασμένο ανοιχτό περίπτερο. Οι κτηνοτρόφοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το ρομπότ ψεκασμού SR1 που παρουσιάστηκε μαζί με την νέα περιστροφική πλατφόρμα Xcalibur, η οποία έχει ήδη εξοπλιστεί με τους LED διακόπτες SmartLite.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s