Εταιρεία

Η ΖΩΟMHXANIKH ιδρύθηκε το 2010 από τον Ανδρικάκη Κωνσταντίνο, διπλωματούχο Μηχανικό Αυτοματισμού.
Σκοπός της είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον πρωτογενή τομέα του γάλακτος, που είναι οι κτηνοτροφικές μονάδες, αντιπροσωπεύοντας μεγάλους οίκους του Εξωτερικού.
Ο εξοπλισμός και τα προϊόντα που παρέχουμε, είναι όλα  κορυφαίας  ποιότητας και τεχνολογίας από την Boumatic, που είναι  παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την προμήθεια αρμεκτικών συστημάτων και κτηνοτροφικού εξοπλισμού.
Πιο συγκεκριμένα, σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε αίθουσες αρμέγματος,  συστήματα διαχείρισης  αγέλης, θήλαστρα, προϊόντα υγιεινής και περιποίησης μαστού, προϊόντα εξυγίανσης για τον εξοπλισμό και ότι άλλο χρειάζεστε σε υπηρεσίες, ανταλλακτικά και αναλώσιμα.
Με 10ετή εμπειρία στο χώρο, έχουμε ήδη υλοποιήσει επιτυχώς πάνω από 20 projects σε όλη την Ελλάδα, σε μονάδες δυναμικού από 50 έως 1.000 γαλακτοφόρων  αγελάδων, με το κλειδί στο χέρι.
Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση κάθε επενδυτικής πρότασης στον χώρο της κτηνοτροφίας όσο απαιτητική κι αν είναι, διότι πέρα από την βαθιά γνώση της παράδοσης κατέχουμε και την πλέον σύγχρονη τεχνολογία.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s